Telthelg ved Budalsvatnet

July 11, 2016

Etter mye fram og tilbake på grunn av skiftende mening både fra yr og turdeltakere, endte vi til sist med å reise til Geilo og Hallingskarvet på fredag. Fra Geilo kjørte vi opp til Budalsvatnet og slo opp teltet der på en idyllisk holme med panoramautsikt til Hallingskarvet. 

 

Lørdag blåste det surt og skyene lå lavt over Hallingskarvet, så etter Lars Monsen-frokost (risengryngrøt), gikk vi oss heller en tur i nærområdet. Kremt. Eller, Aron og jeg løp - viktig å presisere. 

 

Så på Ørneberg møttes vi igjen. Sola tittet frem og vi fant ly for vinden nedenfor varden og lå lyngen en god stund. Da vi følte vi hadde blitt solbrente nok returnerte vi tilbake til campen, mens Aron og jeg utvidet løpeturen ved å fortsette å følge volene nordover. 

 

Ved hjelp av et strømhus (?) fikk vi nytt middagen vår uten for mye plage fra vinden, for på den fine odden vi hadde plassert oss på blåste det ganske godt. Siri og Kristian vartet opp med noe Siri og Kristian spesial. 

 

Etter å ha spist pannekakefrokost på søndag begynte det å regne. Vi skrinla planen om Hallingskravet og pakket sammen teltet og dro til nyhytta på Synnfjell hvor mamma og pappa hadde startet sommerferien sin. Der fikk vi servert vafler og tatt en felles jomfruløpetur til Jomfruslettfjellet. 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates