Høsten

October 8, 2015

Høsten er en herlig tid. Dagene blir kortere, nettene mørke og dagene lyse og fareriket. Høsten er en ventetid. Vi venter på snøen og vinteren skal komme. Men høsten er også en årstid som jeg nyter godt. Høst er båltid, turer i nærmiljøet og matauk. Høsten byr på løpeturer i søle og våte skogsstier og i iskalde myrer.

"Skogen finner jeg er skjønnest

i høstgeniets fantasi,

og ikke, når den står som grønnest." 

 Bjørnstjerne Bjørnson

 

Nå kan inspirasjonen og tankene vandre fritt. Nye den vakre tiden. Drømme om vinterens planer. Og mens vi venter på Kong Vinter skal komme "med blanke ark og fargestifter tell" så er det bare å nyte denne årstiden med varm te, sprakende bål og blåbærfarge på fingertuppene.

 

God høst! 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates