Vinjerock 2014

July 20, 2014

Vorspeilet vår nå over og nå skulle festen starte - Vinjerock 2014 stod for tur!

 
Torsdag

Pernille, Amund og jeg gikk ned fra Svartdalen kl 1200 og tok båten fra Torfinnsbu til Eidsbugarden kl 1520. Vi var ikke de eneste Vinjerockerne på M/B Bitihorn akkurat. Vi var veldig spente på hvor mange som hadde lagt seg inntil teltet til Pernille og Amund og om det da ville være plass til oss andre. Været så lovende ut, men da vi rundet Galdebergodden så vi hva som møtte oss: en vegg av regn lå inne ved Eidsbugarden. Og jeg som mer enn gjerne skulle ha tørket teltet som lå gjennomvått i sekken til Amund. Etter en etterlengtet og høyt trengende dusj lettet været og Vinjerock 2014 var i gang!

 

Fredag

Jeg våknet kl 0445 og fikk ikke sove igjen. Lå to timer i soveposen før jeg vekket Guri og gikk en tur med henne. Da jeg kom tilbake til teltet hadde Espen laget omelett til frokost- nam! Jeg var gira på løpetur og hadde sett meg ut Galdebergtinden (2075 moh) som mål. Espen, Andreas og jeg la ut på tur. Startet langs Bygdin og opp Høystakka. Dere skulle ha sett smilet til Espen da vi ble enige om å løpe en rundtur som ville være litt snillere sånn høydemeter-messig.

 

Lørdag
Multisportkonkurranse! Kjempegøy, selv om Team Kjøren ikke kom på pallen!

 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates