Firetopperstur i Sjusjøen-området

June 17, 2014

 

Med joggesko på beina og løpesekk på ryggen kunne jeg endelig legge ut på en etterlengtet langtur i Sjusjøen-området. Mamma kjørte meg til Nøkkelåsen og derifra bar det oppover forbi Steinvikfjellet (967 moh), Midtfjellet, Snørvillen (995 moh) og Mostefjell (974 moh). God sti hele veien. Fra Mostefjellet løp jeg ned til Moste og fulgte grusveien tilbake mot Snøvillen. Fulgte skisporet mot Ljøsheim et lite stykke før jeg kom inn på Birkebeinerstien. Fulgte Birkebeinerstien helt til Hygga hvor jeg ble hentet igjen av mamma. En veldig fin søndagstur med om lag 1000 høydemetere og 22 km. Veldig tørt mange steder. En tur som absolutt kan anbefales.

Tid: 2 timer og 43 minutter.

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates