Veslfjelltinden (2157 moh)

May 2, 2014

 

Vi gjentar suksessen fra Hemsedal i mars og arrangerer en ny topptursamling for familien Kjøren/ Team Kjøren. Denne gangen hr far leid en hytte på Storhaugen i Lom. Her har vi utsikt til Loftet og Dumhøe fra vinduet.

 

I dag hadde vi tenkt oss på Bukkehøe, men vi endret til Veslfjelltinden (2157 moh) ved parkeringen fra Geitsætre. Gikk opp langs Hurra og opp Hurrbrean, og videre opp baksiden av Veslfjelltinden. Det tyngste og lengste pariet er opp til breplatået. Fra ryggen og opp går det veldig rask og lett. 

 

Snøen øverst på breen var veldig fin. Ellers veldig hardt og isete. Ikke noe føre for mine Dynafit Husacaran-ski. 

 

Tid t/r Geitsætre: 5 timer. 

 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates