Balsamtur til Frudalshesten

February 12, 2014

Jeg trengte å repareres. Akillesen min har ikke vært bra siden Hardangervidda-turen, selv om jeg har sånn nogenlunde vært i ro siden da. Okey, kanskje ikke det heller... Samma det..! Jeg var i hvert fall overbevist om at denne kroppen helbreder seg best over tregrensen. Det var meldt sol og vi håpet på fine forhold i Frudalen - og det var det også! June skulle på jobb kl 12, og Frida kl 13, så det var bare å komme seg tidlig avgårde.
 

 Vi var litt skeptiske til føret når vi gikk oppover. Snøen virket hard og, enkelte steder, isete. Det var jo helt unødvendig å være bekyrmet for nedkjøringen, selvfølgelig, for Frudalsheten ga oss en super nedkjøring, med fin og myk tørrsnø. En herlig start på dagen. Balsam for sjelen. Kjennes ikke akillesen bedre ut nå også..? Jo, det synes jeg.
 

 

 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates