Søndag med stor S

February 9, 2014

Opp og hopp, ut på tur. Avreise fra Songdal 0700. Først ut på tur, først i nysnøen og først hjem. Gikk oppover mot Nonskard (1300 moh) mens dagen våknet til ny. Litt solglimt innimellom. Det hadde kommet en god del snø i løpet av natta, noe som lovet godt for turen ned.

 

Ved Nonskardet blåste det såpass mye at vi valgte å snu og ikke gå videre til Asbjørsnosi (1610 moh). Det fine med Leirdal er at det stortsett alltid ligger fin snø her som får lov til å være i fred for være og vind. Noe som gjør at selv om det er kjipt mange andre steder i området rundt, kan man nesten alltid finne fin fin snø i Leirdal.

Turen ned var helt fantastisk. Masse fin nysnø å flyte på. Sånne søndager er bare helt herlige og fortjener en stor S. S for super skikjøring!

 

 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates