Tverrbottindan

August 27, 2013

Etter to timer med søvn i natt, stod jeg opp til slutt klokka

0530. Avreise fra Sogndal kl 0600 til Leirvassbu, denne gangen sammen med Caroline. Planen var å parkere bilen ved Presten (1511 moh), og gå ryggen opp til Midtre Tverrbottind Sør (2106 moh), videre til Midtre Nord (2151 moh), Store Tverrbottinden (2161 moh) og til sist Vestre Tverbottind (2110 og 2013 moh).

 

Etter en liten feilvurdering parkerte vi ved det vi trodde var Presten, men som viste seg å være ved Sletthamn, noe som førte til at vi kom opp på Store Tverrbottind og ikke Midtre Sør. Men det gjorde ingen ting for våres del. Været var aldelses ypperlig og vi hadde hele dagen på oss. Derfor satte vi bare igjen sekkene ved Store og gikk bort til Midtre Nord og Midtre Sør og tilbake igjen. Da vi kom tilbake til Store gikk vi videre til Vestre-toppene. Ut til Vestre 2113 moh fra Vestre 2110 moh var det en morsom passasje, men en luftig liten hammer. Det kilte litt i magen når vi kløy over den - dagens lille høydepunkt. Etter å hå brukt god tid på samtlige av toppene tuslet vi ned til Leirløyfte og ned til bilen igjen. Underveis vardet vi litt, fordi vi syntes at stien ned burde være allemannskjent.

Fin og behagelig tur i godt selskap!
Tid: 8,5 t med pasuer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates