Hei på deg!

Velkommen skal du være inn i min egosentriske verden hvor alt handler om meg, fjellet og selvfølgelig om meg i fjellet. Jeg heter Marte Kjøren, kommer fra selve Grunnlovsbygda, Eidsvoll, og er for tiden bosatt i Lillehammer-regionen. Friluftsliv og trening har alltid stått sterkt i familien min og jeg har mange gode minner fra opplevelser ute da jeg var liten. Vi brukte mye nærområdet vårt. I ferier var vi stort sett i fjellet. Naturen har alltid vært familiens samlingspunkt. Jeg er ikke alene om å samle på 2000 meters topper i denne familien. Selve verdien i det å være ute, og gleden ved det, har nok alltid ligget som en plattform i oppveksten. 


"Jeg er en planlegger. Elsker å legge planer og lager gjerne planer for alt. Når det gjelder planlegging av turer, så har jeg ofte planlagt en ny tur før jeg er ferdig med turen jeg allerde befinner meg på. Det er gøy å ha kontroll selv og deilig å drømme seg bort underveis i planleggingen. Planlegging er jo tross alt halve turen. "


I de siste årene har jeg loggført turene jeg har vært på i en "turdagbok". Jeg ønsker å ta vare turene mine, men også dele dem med andre. Turer er til for å deles. Denne bloggen kan dermed sees på som min gamle turdagbok i digitalfrom. Kanskje kan det være til hjelp eller inspirasjon når du sitter hjemme og planlegger tur? Her kan du lese om fjell og tinder, men også om vidder og åpne sletter. Trangen og lengselen mot fjellet har de siste årene blitt stor. Større. Størst? Til tider er det plagsomt, for det er ikke alltid jeg kan slippe det jeg har i hendene for å komme meg opp i høyden. Det er i fjellene jeg hører til.

 

Livet er best ute - og ikke minst over tregrensa!

God lesing!

  • Instagram

@turdagboken

Mitt team

Espen Hjerpaasen

  • Grey Instagram Icon

Min kjæreste som har holdt ut med meg i mange, mange år. Espen er min klippe, mentale lege, bremsekloss og min aller beste turvenn.

​Aron

My partner in crime! Strihåret vorsteh som ofte blir forvekslet med korthåra. Aron er et arbeidsjern som kan bære tungt i mange timer. Klyver som en fjellgeit og er et skikkelig kosedyr.

Lykke

Omplasseringshund som er en blanding av korthåra vorsteh og pointer. Hun elsker å trekke og løpe fort. Utrolig stort pågangsmot. Liker seg aller best i soveposen eller foran peisen. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle
  • Blogger Social Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com

Subscribe for Updates